Контактирајте нас

Тел : + 86-760-23672639

Факс : + 86-760-23672605

Моб : + 86-18576085385

Е-маил адреса:Jack.Lau@zskingbest.com

Додај : Број 1 Тонгмао Идустриак Роад, Дунгљенг град, Зхонгсхан, Гуандонг, у Кини

Дом > Новости > Садржај
Парна пеглање машина за компоненту производа Jan 18, 2017

Унутрашње језгро

Обесите парне машине за пеглање конвенционалних брендова тренутно на тржишту су цинк легура користи у грејалице, живот у 10, високи трошак перформанси. Неке брендова користи бакарни бојлер, обично се користи у радње, бакарни бојлер-бронза и бакар, бакарни пластичне грејалицу у односу на много горе.

Љуске

За на поклон, лигхтwеигхт високих перформанси инжењеринг пластичне љуске, које унапређују дизајн и без боје и мање дисторзије. Једноставна структура, употребу и одржавање лакше постићи одличан учинак/цена однос машине. Неки премиум брендова користећи аеродинамика материјала плус премазана уљем љуске.

Млазнице и Лулу

Млазница од графитна армирано пластичне отпор од обичне пластичне водопада много, већина производње на тржишту који је повезан са врелу пару прскалица је коришћена у обичне пластичне ињекције обликовање. Млазница од пластике графитна армирано је много боље него тренутни ПЦ/авијације енгинееринг фрамеwорк курс је опремљен ИНОX панела може бити трајна и најбоље пеглање резултате. У пратњи пеглања Четкица може у потпуности заменити равна окове.

1 . цев еколошки високо квалитетне сировине, Висока температура, киселине и алкали-отпорне, опасан и чекај, безопасне, нема пластичних укуса, користећи оматорели дуго времена, спољна платно је у широкој употреби у облику помоћу еколошки цеви, након што сам се поздравила изглађивања комад пластике трагедија собу

2 . лулу је направљена од високо квалитетне сировине, Висока температура, киселине и алкали-отпорне, опасан и мало, користећи оматорели дуго времена, спољна платно је у широкој употреби у облику и неки јаки модели карактеристика простора ЕВА материјал.