Контактирајте нас

Тел : + 86-760-23672639

Факс : + 86-760-23672605

Моб : + 86-18576085385

Е-маил адреса:Jack.Lau@zskingbest.com

Додај : Број 1 Тонгмао Идустриак Роад, Дунгљенг град, Зхонгсхан, Гуандонг, у Кини

Дом > Новости > Садржај
Како да се идентификују виси пеглања машина Jan 18, 2017

Хумана индекс: виси машина за пеглање одуговлаии прописа

За општу употребу за домаћинство, многи тезги парна проток корекције учиниће иронингеасиер многим природним, посебно за професионално пеглање искуства потрошача, ако повезана вруће машина поводом тканина за пеглање изаберите локацију, а затим пеглање не само једноставан и боље резултате за пеглање, али и да бисте избегли оштећење ткиво.

Хумана индекс ИИ: видимо да ли је повезана са одзивнике мањак топле воде

Савршен воде савјети обесити парна пеглање машина, можда због весање Гвоздени машина недостатак воде, резултира суви, случајно, што може представљати непотребан ризик, па одзивнике несташица воде такође су битни показатељи од људских.

Хумана индекс: види весање пеглања апарат можете лако преместити када

Велики клизање точка и универзална точка има тенденцију да се згодније, али алсоремовед јер весање Гвоздени машина потез када Огребете ли твој еxпенсивефлооринг.

Хумана индекс ИВ: виси пеглање пеглање Четкица регулатор

Водите текстуру, користе се утичу на гвожђа, деликатни додир регулатор учиниће осецај иронингморе, и ако представља повећање од нон-слип дизајн, учиниће пеглање више Осигурајте, али такође пажњу да пеглање Четкица табли дизајн, могу да спрече старења, а да не тканина.

Хумана индекса у петак: види весање пеглања дизајн машину за сушење рацксаре згодно

Персонализовани 360 степени ротирајућег хангар можете направити када заврши, мајку му, директно преко пута полу Ротарy пеглање одецу и персонализоване вешалица, ширина кратком року обучити дизајнирани тако да задовоље никакву хаљину испеглала, потребама њене породице.

Хумана индекс ВИ: Погледај весање пеглања машина је лаке за чишћење

За просечне породице, су генерално није могуће користити чиста вода и употреба воде, често због воде квалитета ће производити зајебавам, тенк зајебавам, који утичу на живот сервис производа.