Контактирајте нас

Тел : + 86-760-23672639

Факс : + 86-760-23672605

Моб : + 86-18576085385

Е-маил адреса:Jack.Lau@zskingbest.com

Додај : Број 1 Тонгмао Идустриак Роад, Дунгљенг град, Зхонгсхан, Гуандонг, у Кини

Дом > Новости > Садржај
Како куповати у сауну пеглања машина Jan 18, 2017

1 . да види весање пеглања грејалицу машина

Тај брод, сада има 4 категорије линијаш, пластичне линијаш, бакарне линијаш, алуминијумски резервоар андстаинлесс челичне линијаш. Пластичне линијаш, сада је у основи елиминисан, сада на тржишту су углавном бакра тенк, алуминијум унутрашњих послова са унутрашње нерђајући челик. Алуминијум унутар жучне, парни притисак мањи, моторни јак степени мање и лако спаљени, док је цена такође у односу твоје; нерђајући челик унутар жучне од висе секси машина, цена је јефтин, парни притисак већи, није лако скалирање, живот још дуго; пуне бакрена температуру уређаја, позната, је је бакар у влажном окружењу Висока температура Xиа је лако је оксидације производње оксидације бакра, оксидације бакра након дугорочних оксидације на крају производњу Псеудомонас аеругиноса, па иако рано, бакар унутар жучне енергетске ефикасности, него су је висок, али користећи параграф времена Хоу, могу мало да је почела полако смањује, онда, Морат ћете користити сирћетом или десцалинг генералом уклони скалирање захтијева редовно чишћење и одржавање у резервоару.

2 . видим практичност

Лако се користи виси машина за пеглање, лако тера да цисти, гомиле одецу, можете бееасилy решен. На пример који је повезан са врелу пару, парни од регулатор за контролу дизајна можете сачувати честе сагнут и искључите апарат или прилагодити.

3 . боја и изглед

Изаберите своју омиљену боју која се уклапа у твоју собу, такође обратите пажњу на то материјал од љуске и боја, да одаберете меко, бистар заврши.

4 . након продаје услуга

Од произвођача или марку, каже продавци би требало да тачно, све док продавац може да обезбеди продаји услуга је доста, изаберите цела земља је најбоље, да ли у куповину, набавку, складишти можете лако да спроведе широм земље гарантни сервис.