Контактирајте нас

Тел : + 86-760-23672639

Факс : + 86-760-23672605

Моб : + 86-18576085385

Е-маил адреса:Jack.Lau@zskingbest.com

Додај : Број 1 Тонгмао Идустриак Роад, Дунгљенг град, Зхонгсхан, Гуандонг, у Кини

Дом > Изложба > Садржај
Чишћење парну машину развој тренд Jan 18, 2017

Са унапређивањем народне животног стандарда и квалитета, је велика потражња онqуалитy животном окружењу, нови парни чистач чишћење алат домаћица је дошао у биће.

Са унапређивањем затвореном еколошке свести, болесна зграда сyндромеиндуцед затвореном ваздухом, пропао је била забринутост. Мука ми је да не идем у болницу, бутцаллс са затвореном окружењу експертом у нешто. У спаваћој соби је најкориснија удобно место у породице, сваки дан 1 / 3 више од ће проводимо у кревету људи током којих о 7 000 удисаја кроз ваздух око 2400 литара. Ако је лош квалитет ваздуха спаваћу собу и садржи мноштво хемијско загарење или патогени Микроорганизми као што су бактерије, вируси, и без обзира сто то оштећења на људско здравље.

Парни парну машину чишћење високе температуре, висок притисак, чист подове, Wиндоwс и врата и одећу, дим машина, клима уређај, микроталасна, санитарне површински Дезинфекција, уклањање прашине и бактерија, еколошка. Да бисте спречили алергије, елиминисати тврдоглаве мрље од масти. Без хемикалија, цлеанингитемс је скоро нула штету. Када људи уживају науке, здравства, животне средине, андwилл изазвати секундарно загађење животне средине.